sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Mayıs 2022

Sean Penn Başrollü "Black Flies"ın Kadrosuna Yeni İsim!

Katherine Waterston, Oscar ödüllü Sean Penn ve Tye Sheridan'ın karşısında başrol oynamak için drama gerilim filmi Black Flies'ın kadrosuna katıldı.

Fantastik Canavar serisinin yıldızı Katherine Waterston, Shannon Burke'ün aynı adlı 2008 romanına dayanan filmin kadrosuna dahil olan en yeni isim. Uyarlanan senaryo Ryan King tarafından kaleme alındı. Black Flies'ın hikayesi, insanların hayatlarını kurtarmak için çalışan sağlık görevlilerini ve bu kahramanca eylemlerin günlük yaşamlarında nelere yol açtığını inceliyor.

Tye Sheridan, tıp fakültesine hazırlanırken ambulans kullanan ve işin sokak düzeyini gösteren umutlu bir genç adam olan Ollie Cross'u canlandıracak. Ambulansta onun yanında ise kır saçlı ve şehirdeki en iyi sağlık görevlilerinden biri olan Gene Rutkovsky (Sean Penn) karşımıza çıkacak.



Roman, tek bir doktorun her şeyin merkezinde artan duygusuzluğuna rağmen yardım etme arzusunu sürdürmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Waterston, en son Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nda Tina Goldstein rolünü yeniden canlandırdı. Diğer oyunculuk çalışmaları arasında ise Steve Jobs, Alien: Covenant ve The World to Come yer alıyor. Ünlü oyuncunun Black Flies'daki rolü henüz bilinmiyor.

Kübra Karasu