sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Kasım 2021

Şehrin Azizleri III: Norman Reedus, Sean Patrick Flanery & Yönetmen Troy Duffy 3. Film için Bir Araya Geliyor!

Serinin ilk iki filminin yönetmeni ve yazarı Troy Duffy, The Boondock Saints III (Şehrin Azizleri III) için yıldızlar Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery ile yeniden bir araya gelecek.

The Boondock Saints III, Boston'ın yeraltı suç dünyasıyla savaşmak için kanunsuzlar haline gelen İrlandalı iki kardeş Connor ve Murphy MacManus'u takip eden serinin yeni bir bölümü olacak.

Hikaye hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, Duffy'nin filmin senaryosunu Flanery ve Reedus'tan çok fazla katkı ile yazdığı bildiriliyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki Mayıs ayında, Flanery ve Reedus'un programları netleştiğinde başlayacak. İki yıldız sırasıyla The Boys ve The Walking Dead üzerinde çalışıyor.



Deadline, Impossible Dream Entertainment'tan Shaun Redick (Get Out, BlackKkKlansman) ve Yvette Yates Redick'in filmin yapımcılığını Don Carmody (Good Will Hunting) ve Duffy ile üstleneceğini de açıkladı.

Duffy konuyla ilgili, "Hayranlar bu karakterleri yirmi yıldır seviyorlar, 'Kardeşleri' veya 'Çocukları' olarak görüyorlar. The Boondock 2'nin sonunda onları hapiste bıraktık ve hayranlar onlara ne olduğunu bilmek istiyor. Norman ve Sean, bu seriyi yolunda tutmak ve hikaye açısından yeni bir çığır açmak için itici güç oldular. Hayranlar bekliyordu. Kelimenin tam anlamıyla her gün soruyorlar ve The Boondock III'ü gerçeğe dönüştürmek için Impossible Dream ile çalışmaktan gerçekten heyecan duyuyorum." açıklamasını yaptı.

Kübra Karasu