sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Kasım 2021

Seslendirme Kadrosunda Yıldızları Buluşturan "DC League of Super-Pets"ten İlk Görseller Geldi!

Bu ayın başlarında DC FanDome'da yaklaşan süper kahraman filmi DC League of Super-Pets için bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Animasyon film, Superman'in eşit derecede süper güçlü yavrusu Krypto'yu seslendiren Dwayne Johnson ile birlikte birçok yıldız oyuncuyu içerecek. Henüz tam bir fragman yayınlanmasa da Entertainment Weekly, yeni DC filminden ilk ilk bakış fotoğraflarını yayınladı.

Dizide Kaplumbağa Melton (Natasha Lyonne), PB the Pig (Vanessa Bayer), Chip the Squirrel (Diego Luna) ve Ace (Kevin Hart) yer alıyor. Animasyon filmi, Metropolis'i Lulu (Marc Maron) adlı kötü bir kobaydan kurtarmak için ekibe liderlik eden Krypto'nun etrafında dönüyor. Aktörler Kate McKinnon, John Krasinski, Keanu Reeves ve Jameela Jamil de açıklanmayan rollerde yer aldı.



DC League of Super-Pets, orijinal olarak Legion of Super-Pets olarak adlandırılan DC Comics hayvan ekibine dayanıyor. 1962'deki ilk çıkışından bu yana, hayvan yardımcıları, hem sahiplerinin yanında hem de tek başına çeşitli yapımlarda yer aldı. 2005 yılında, Krypto özellikle Cartoon Network'te hayvan kahramanlarını öne çıkaran Krypto the Superdog adlı kendi şovuyla izleyici karşısına çıktı. 

Film, karısıyla birlikte bir sığınağı ziyaret ettikten sonra bu fikri ortaya atan Jared Stern tarafından yazılıp yönetiliyor. Stern ayrıca filme sadece bir çocuk filmi değil de bir süper kahraman filmi olmasına da vurgu yaptı.

DC League of Super-Pets, 20 Mayıs 2022'de sinemalarda gösterime girecek.

Görseller:




Kübra Karasu