sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Şubat 2022

Seth McFarlane ve Paramount Studios, Liam Neeson'ın "The Naked Gun"da Başrolde Oynamasını İstiyor!

Liam Neeson birçok türe geçiş yapabilen bir aktör ve onu bir sonraki izleyeceğimiz yapım aksiyon-komedi serisi The Naked Gun'ın yeniden başlatması olabilir.

Üç filmi olan eski komedi serisi, ne yaptığını gerçekten bilmeyen bir dedektife yeni ve eğlenceli bir bakış sunmuştu. Seth McFarlane ve Liam Neeson'ı böylesine çılgın bir proje için eşleştirmek kulağa mükemmel geliyor.

Hayranlar MacFarlane'i Family Guy ve American Dad! gibi animasyonlu sitcom'larıyla tanıyorlar. Ancak güçlü mizah anlayışıyla hepimizin bildiği ve sevdiği hikayelere nasıl hayat verileceğini bilen biri olarak kendini defalarca kanıtladı.



Konu hakkında açıklama yapan Liam Neeson, "Seth McFarlane ve Paramount Studios, The Naked Gun filmlerini diriltmek için bana geldiler. Ya kariyerimi bitirecek ya da başka bir yöne götürecek. Dürüst olmak gerekirse ne olur bilmiyorum." diyerek şakacı bir tavırla konuya yaklaştı. 

Seth McFarlane ve Paramount cephesi bu seriyi yeniden başlatmaya oldukça hevesli gibi görünüyor. Fakat Liam Neeson'ı yeni The Naked Gun'da izleyip izlemeyeceğimiz henüz netlik kazanmadı.

Kübra Karasu