sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Aralık 2021

Sevilen Korku Serisi "Çığlık"ın 5. Filminden Yeni Görseller Yayınlandı!

Scream serinin "SCREAM" olarak adlandırılan 5. filmi Ocak ayında izleyiciyle buluşacak. Vizyon tarihine haftalar kalan filmden yeni kareler yayınlandı.

Yaklaşan film için ivme ve beklenti oluşturmak adına, Twitter'da #12ScreamsForTheHolidays adını verdikleri küçük bir etkinlik oluşturdular. Hayranlara her gün röportajlar, tanıtımlar, görseller de dahil olmak üzere farklı, yeni içerikler sunuluyor. Bugünkü yayında, yeni Woodsboro dünyasına ve belki de bazı gizli ipuçlarına hızlı bir bakış atmamızı sağlayan, yaklaşan filmden üç yeni fotoğraf yer aldı. 

Scream serisinin beşinci filmini hiç duymadıysanız "SCREAM", Ghostface olarak bilinen bir katilin Woodsboro kasabasında bir grup arkadaşı takip ettiği ilk filmdeki olaylardan yirmi beş yıl sonrasını konu alacak. Yaklaşan filmde, yeni bir katil Ghostface maskesini takacak ve Woodsboro'daki yeni nesil gençleri alt üst edecek. Katil, geçmişte kaybolduğu düşünülen sırları açığa çıkarmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir. Ancak gençler, katilin acımasız saltanatına son vermede yalnız olmayacaklar. Orijinal Scream ekibinin üyeleri Sidney Prescott (Neve Campbell), Dewey Riley (David Arquette) ve Gale Weathers (Courteney Cox) bu filmde onlara muhtemelen yardım edeceklerdir. Ama katil içlerden herhangi birisi olacağı için izleyicileri nelerin beklediğini tahmin etmek güç.

SCREAM, 14 Ocak 2022'de vizyona girecek. Fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz:





Kübra Karasu