sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Ekim 2021

Sevilen Korku Serisi "Çığlık"ın 5. Filminin Afişi Yayınlandı!

Sevilen korku serisi Scream, 5. filmiyle sinemalara dönmeye hazırlanıyor.

Hayranlar, Scream (Çığlık) serisine eklenen yeni filmi merakla bekliyor. Scream'in ilk posteri, korkunç bir Ghostface ve hayranların sürekli değişen katil söz konusu olduğunda beklenmeyeni beklemeleri için bir uyarı ile yayınlandı.

Karanlıkta silüetlenen Ghostface, zaten kanla kaplı olan imzası Buck 120 bıçağını sallıyor. Afiş, seri boyunca doğruluğu sürekli olarak kanıtlanmış bir slogonı tekrarlıyor: "Her zaman tanıdığınız biri." Bu slogan, kahraman Sidney Prescott'un (Neve Campbell) sadık erkek arkadaşı Billy'den (Skeet Ulrich) kuzeni Jill Roberts'a (Emma Roberts) kadar orijinal olarak güvenilir veya şüpheci olmayan karakterler olarak tanımlanan önceki Ghostface katillerine atıfta bulunuyor. Bunun geri dönen bir karakter mi yoksa yepyeni bir karakter mi olacağı bilinmiyor. Bakalım efsane Ghostface maskesini bu seride kim takacak?



Filmin yeni oyuncu kadrosu da potansiyel şüpheliler ve kurbanlarla dolu. Neve Campbell ile diziye geri dönen isimler David Arquette, Courteney Cox, Roger L. Williams ve Marley Shelton olacak. Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette ve Sonia Ben Ammar da seriye yeni katılan isimler arasında.

Seriye yeni film katma hayalinin gerçekleşmesi biraz da mucize eseri. The Weinstein Company haklı olarak kapandıktan sonra, filmin franchise hakları arafta kaldı. Bununla birlikte, Spyglass Media Group, filmleri 2019'da ve gelecekte potansiyel olarak yeni filmler yapma haklarıyla satın aldı. James Vanderbilt ve Guy Busick, önceki senarist Kevin Williamson'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği filmi yazacak. Beşinci filmin üretime geçiş süreci uzun ve zor bir yoldu, ama şimdiden buna değecek gibi görünüyor.

Scream, 14 Ocak 2022'de sinemalarda olacak.

Kübra Karasu