sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Haziran 2022

Sevilen Korku Serisi "Çığlık"ın 6. Filminin Kadrosuna Yeni İsim!

Scream 6'in (Çığlık 6) kadrosuna Dermot Mulroney dahil oldu.

Scream (Çığlık), serisinin beşinci filmi geçtiğimiz Ocak ayında yayınlandı ve hem serinin hayranları hem de eleştirmenlerden tam not aldı. Paramount Pictures ve Spyglass Production da yaklaşık 24 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 140 milyon doları aşan gişe hasılatı elde etti. Bu nedenle de altıncı film için çalışmalar hemen başladı.

Merakla beklenen korku filminin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş açıklanmaya başladı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Dermot Mulroney filmin kadrosuna katılan en yeni isim oldu. Karakteri hakkında fazla detay açıklanmasa da Mulroney'in filmde bir polisi oynayacağı bildirildi.



Yeni filmin hikayesi hakkında tek bilinen, Ghostface maskeli kişinin cinayetlerinden kurtulan dört kişinin Woodsboro'yu geride bırakıp yeni bir maceraya başlayacak olmaları. Bu dört kişi Melissa Barrera'nın Sam'i, Jenna Ortega'nın Tara'sı, Mason Gooding'in Chad'ı ve Jasmin Savoy Brown'ın Mindy'si. Filmde ayrıca hayranların favori karakterleri Kirby ve Gale Weathers olarak geri dönen Hayden Panettiere ve Courteney Cox da karşımıza çıkacak.

Serinin yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, yazarları James Vanderbilt ve Guy Busick de yeni film için geri döndü.

Scream 6, 31 Mart 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu