sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Kasım 2022

"Shazam! Fury of the Gods"ın Yönetmeni Çekimlerin Tamamlandığını Duyurdu!

Popüler 2019 DC filminin devamı Shazam! Fury of the Gods, nihayet önümüzdeki Mart ayında vizyona girecek ve şimdi filmin post prodüksiyonunun tamamlandığı açıklandı.

Heyecan verici haberi ise instagram hesabından filmin yeni bir kamera arkası görüntüsünü paylaşan yönetmen David F. Sandberg duyurdu. Görüntü, yeni Shazam kostümü içinde yıldız Zachary Levi'yi ilk filmde kendisine ve ailesine güçlerini veren değneği elinde tutup bir arenaya inerken gösteriyor. Sandberg, paylaştığı fotoğrafın altına "Bitti! Şimdi biraz mola. Mart'ta sinemalarda görüşmek üzere!” notunu düştü.

Filmin vizyon tarihi, WB'nin yeni programına daha iyi uyması ve mümkün olan en iyi gişe performansını gösterebilmesi adına 2023'e taşınmıştı. Yaklaşan filmde Billy Batson diğer adıyla Shazam, sırasıyla Helen Mirran ve Lucy Liu tarafından canlandırılan tanrıça Atlas'ın kızları olan hain yarı tanrılar Hespera ve Kalypso'ya karşı mücadele edecek. West Side Story yıldızı Rachel Zegler de filmde Atlas'ın küçük kızı Anthea'yı oynayacak.

Shazam! Fury of the Gods 17 Mart 2023'te sinemalarda.

Gönderi

Kübra Karasu