sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Aralık 2022

“Shazam! Tanrıların Öfkesi”nden Kamera Arkası Görüntüsü Yayınlandı!

Shazam! Fury of the Gods'dan yeni kamera arkası görüntüsü yayınlandı.

Instagram'da dans eden iki aktörün kamera arkası videosu yayınlandı. İzlemek için tıklayınız.

Billy Batson'ın üvey annesi Rosa Vásquez'i oynayan Marta Milans ve Atlas'ın Kızı Anthea'yı oynayan Rachel Zegler karda dans ederken karşımıza çıkıyor. Video ve yorumlar, iki oyuncu arasındaki iletişimi ve sette yaşadıkları eğlenceyi gösteriyor ki bu da filmin sağladığı eğlenceli tona uyuyor.

Shazam! Fury of the Gods, Billy Batson ve üvey kardeşlerinin süper kahraman oyununa geri dönüp güçlerini kullanarak dünyayı yok etmek isteyen bir grupla savaşmak zorunda kaldıkları ilk filmdeki olayların ardından geçiyor. Süper kahramanların, onlara güçlerini veren Tanrılarla barışmak için seyahat etmeleri gerekiyor, çünkü Billy güçlerini hafife aldı. Billy sadece bir çocuk olduğu için, güçlerini kanıksadı ve bu film ona takdir etmeyi öğrendiği bir dönemeçten geçiriyor.

Milans ve Zegler ile birlikte Cooper Andrews, Billy'nin üvey babası Victor Vásquez olarak geri dönüyor. Asher Angel ve Zachary Levi, Billy Batson/Shazam olarak geri dönüyor ve Jack Dylan Grazer, Ian Chen, Grace Fulton, Jovan Armand ve Faithe Herman, Billy ile birlikte Shazam süper kahramanları olan üvey kardeşleri olarak geri dönüyor. Helen Mirren ve Lucy Liu, Atlas'ın iki Kızı olan Hespera ve Kalypso'yu canlandırırken, Djimon Hounsou, tanrıların gücünü Billy'ye veren Büyücüler Konseyi'nin hayatta kalan son üyesini oynuyor. İlk filmdeki karakteri hayatta kalamadığı için, Lotsen de yeni bir rolde de olsa filmde yer alacak.

Shazam! Fury of the Gods'ın 17 Mart 2023'te yayınlanması planlanıyor.

Kübra Karasu