sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Kasım 2021

Skeet Ulrich, Mackenzie Munro'nun "Salvation" Filminin Kadrosunda!

Mackenzie Munro, yaklaşmakta olan gerilim filmi Salvation'a oyuncu eklemeye devam ediyor. Deadline, Skeet Ulrich'in Ashley Moore, Theo Rossi, Devon Bostick, Claire Forlani ve Thomas Jane ile birlikte Walk Like A Duck Entertainment tarafından üretilen yeni filmin kadrosuna katıldığını bildirdi.

Şu anda Boston'da yapım aşamasında olan ve dramatik bir gerilim filmi olarak tanımlanan filmin senaryosu Alex Runnels'a ait. Film, Tennessee kırsalında normal bir aileyle birlikte yaşamaya gönderildiğinde kendini kanıtlaması için son bir şans verilen sorunlu bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Ancak kız çok geçmeden her şeyin göründüğü gibi olmadığını ve koruyucu ailesinin onu yukarıların aşağı olduğu ve “kutsal insanların bile kötü şeyler yapabileceği” bir “yılanla uğraşan tapınma” dünyasına sürüklediğini fark eder. Ulrich'in yaklaşmakta olan gerilim filmindeki rolü ise bilinmiyor. 



Alex Runnels'ın senaryosu ile Mackenzie Munro tarafından yönetilen Salvation'ın yapımcılığını Walk Like A Duck'tan Rob Goodrich ve Jason Armstrong, The Falcon and the Winter Soldier'tan Kari Skogland, Mad Rabbit ve Blonde Mamba, yürütücü yapımcılığını ise Munro ve Amelia Baker üstleniyor. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu