sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2021

"Sonic the Hedgehog 2" Filminden "Matrix" Temalı Teaser!

Bu hafta internetin hangi köşesine giderseniz gidin, insanların ya Matrix Resurrections ya Spider-Man: No Way Home ya da her ikisi hakkında konuştuğunu göreceksiniz.

Sonic the Hedgehog 2'nin arkasındaki ekip, The Matrix'in sinemalara dönüşüne saygı göstermek ve ayrıca iki seri arasında bazı ilginç paralellikler bulmak için farklı bir yöntem denedi. Yeni filmde, video oyunu karakteri düşmanlarının Master Emerald'ı bulmasını durdurmak için bir kez daha geri dönüyor.

Sonic the Hedgehog 2 için yayınlanan yeni teaser, Matrix geleneğine göre siyah bir ekrana karşı yeşil kodlamayla başlıyor. Ancak sayılar yerine Sonic'in video oyunlarında toplaması gereken yüzükleri görüyoruz. Sonunda da ana karakterinin siluetini oluşturuyorlar.

Ardından teaser, Matrix serilerinin en ikonik unsurlarından ikisini taklit ederek, Red Quill (Knuckles, Idris Elba tarafından seslendirildi) veya Blue Quill (Sonic, Ben Schwartz tarafından seslendirildi) arasında seçim yapmamız gerektiğini öne sürüyor.

Şimdiye kadarki en ünlü video oyunu karakterlerinden birine dayanan Sonic the Hedgehog 2, dünya çapında 300 milyon doların üzerinde hasılat elde eden ve koronavirüs pandemisi bizi vurmadan önceki son sinema filmlerinden biri olan 2020 filminin devamı niteliğinde. Devam filminde mavi kirpi, en ünlü ve en sevilen düşmanlarından biri olan Knuckles olarak bilinen kırmızı echidna ile kafa kafaya gelecek.

Kadroda Schwartz ve Elba'nın yanı sıra Jim Carrey, Colleen O'Shaughnessey, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Shemar Moore ve Natasha Rothwell de yer alıyor.

Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan'da,The Matrix Resurrections ise yarın vizyona giriyor. 

Teaser
 


Kübra Karasu