sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Nisan 2022

Sony ve PlayStation "Ghost of Tsushima" Oyununu Sinemaya Uyarlıyor: Senarist Belli Oldu!

Sony Pictures ve PlayStation Productions, popüler video oyunu Ghost of Tsushima'nın yeni film uyarlamasının senaristini duyurdu.

Deadline'ın haberine göre, 2020 yılının en iyi PlayStation oyunu seçilen Ghost of Tsushima'nın film senaryosunu ödüllü yazar ve yönetmen Takashi Doscher kaleme alacak.

Takashi Doscher'ın son projeleri arasında şu anda yapım aşamasında olan Blue ve başrollerini Freida Pinto ve Leslie Odom Jr.'ın paylaştığı bilim kurgu aşk filmi Only yer alıyor. 

Deadline daha önce de Chad Stahelski'nin Ghost of Tsushima'nın yönetmeni olacağını duyurmuştu. Ayrıca, yapım şirketleri 87Eleven Entertainment aracılığıyla Alex Young ve Jason Spitz ile birlikte filmi çekmeye hazırlanıyor. PlayStation Production temsilcileri arasında ise Asad Quizilbash ve Carter Swan yer alıyor. Sucker Punch Productions yürütücü yapımcı olarak görev yapacak ve stüdyoyu Peter Kang temsil edecek.



Açık dünya oyunu Ghost of Tsushima, video oyunu geliştiricisi Sucker Punch Productions tarafından yaratıldı ve 2020'de Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlandı. Popüler oyun, 1274'de Japonya'da bir samuray olan Jin Sakai'nin Tsushima Adası'nı Moğol istilacılarından koruma arayışındaki hikayesini anlatıyor. 

Sony Pictures ve PlayStation Productions arasındaki işbirliği bu yıl güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Ortaklıktan gelen ilk yapım, 300 milyon dolarla gişe rekoru kıran Tom Holland başrollü Uncharted uyarlamasıydı. 

Kübra Karasu