sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Temmuz 2022

Sony’nin Spider-Man Evreninden Yeni Filmi "Madame Web"in Vizyon Tarihi Ertelendi!

Sony'nin "Spider-Man Universe" filmi Madame Web'in vizyon tarihi Temmuz 2023'ten Ekim 2023'e ertelendi.

Madame Web'in 7 Temmuz 2023'te vizyona girmesi bekleniyordu ve The Flash'tan sadece iki hafta sonra vizyona girecekti. Madame Web'in vizyon tarihi ayrıca Sony'nin 2018'deki sevilen animasyon filminin devamı olan Spider-Man: Across the Spider-Verse'den sadece bir ay sonraydı. Sony, Madame Web'i üç ay erteleyerek filmlerin arasında sağlıklı bir boşluk yaratıyor. 

Dakota Johnson'ın ana karakteri oynadığı Madame Web, Sony'nin Marvel evreninin köşesindeki ilk kadın liderliğindeki filmi olacak. Çizgi romanlarda Madame Web, Peter Parker'ın hangi kararların gelecek için tehlikeli olabileceğini keşfetmesine sık sık yardım eden, psişik güçleri olan yaşlı bir kadındı. Kahraman lakabını, örümcek ağı şeklinde yaşam destekleyici bir sisteme kalıcı olarak bağlı olmasından alıyor. 



Yönetmen S.J. Clarkson, Morbius'un yazarları Matt Sazama ve Burk Sharpless'ın senaryosundan filmi yönetiyor. Filmde ayrıca Adam Scott, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Emma Roberts ve Tahar Rahim bilinmeyen rollerde karşımıza çıkacak.

Film şu anda Boston'da çekim aşamasında ve Madame Web'in 6 Ekim 2023'te sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor. Fakat Türkiye için henüz yeni vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu