sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Nisan 2022

Sony'nin Yeni Anti Kahraman Filmi "Kraven the Hunter"ın Kadrosu Genişliyor!

Deadline'ın haberine göre, Levi Miller bilinmeyen bir rolde "Kraven the Hunter"ın kadrosuna dahil oldu.

Son birkaç aydır Aaron Taylor-Johnson başrollü Kraven the Hunter filmi için oyuncu seçmeleri sürüyor. Filmin en yeni üyesi ise Levi Miller oldu.

Venom serisi ve geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Morbius'un ardından Sony bir sonraki anti kahraman filmi Kraven the Hunter için çalışmalara başladı. Kraven, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamaya çalışan bir Rus adamdır. Filmin izleyeceği tam olay örgüsü henüz açıklanmadı.

Kadroya yeni dahil olan Levi Miller izleyiciler tarafından en çok 2015 yapımı Pan filminde Hugh Jackman'la birlikte rol aldığı Peter Pan rolüyle tanınıyor. Genç oyuncunun diğer çalışmaları arasında fantastik macera filmi A Wrinkle in Time, gerilim filmi American Exit ve spor draması Streamline yer alıyor.



Miller, yeni filminde yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna katılıyor. Filmde Akademi Ödüllü Ariana DeBose, Kraven'le ilişki içindeki diğer kötü karakter Calypso rolünde karşımıza çıkacak. Fred Hechinger başka bir Örümcek Adam kötü adamı olan Kraven'in üvey kardeşi Chameleon, Christopher Abbott ise çizgi romanlarda bir suikastçı ve paralı asker olan The Foreigner karakterini canlandıracak. Filmde ayrıca Akademi Ödüllü Russell Crowe ve Alessandro Nivola da karşımıza çıkacak. 

Filmin senaryosu, Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan karaktere bağlı kalarak Art Marcum, Matt Holloway ve Richard Wenk tarafından yazıldı. Marcum ve Holloway, daha önce Iron Man, Transformers: The Last Knight ve Uncharted gibi filmleri birlikte kaleme alan bir yazar ekibi. Kraven The Hunter'ın yönetmen koltuğunda J.C. Chandor oturacak. 

Kraven The Hunter'ın 13 Ocak 2023'te sinemalarda vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu