sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Aralık 2022

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” Yönetmeni Filmin Kötü Adamını Açıkladı!

Eşsiz animasyon stili, hikayesi, seslendirmesi ve mizahıyla övgü toplayan Spider-Man: Into the Spider-Verse, 90 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 375,5 milyon dolar hasılat elde etmişti. Hayranlar, Miles Morales'in (Shameik Moore tarafından seslendirilen) önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Spider-Man Across the Spider-Verse'de bir sonraki maceralarının ne olacağını merakla bekliyor.

Filmde Gwen Stacey (seslendiren Hailee Steinfeld) ve Peter B. Parker (seslendiren Jake Johnson) ve Miguel O'Hara, namı diğer Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), Hobie Brown namı diğer Spider-Punk (Daniel Kaluuya) ve Jessica Drew namı diğer Örümcek Kadın'dan (Issa Rae) oluşan zorlu bir kahraman grubu izleyiciyle buluşacak.



Filmin yönetmenlerinden biri olan Kemp Powers, Total Film'e The Spot'un (seslendiren Jason Schwartzman) filmin ana düşmanı olacağını açıkladılar. Çizgi romanlarda The Spot, Green Goblin veya Doctor Octopus kadar ciddiye alınmayan şakacı bir kötü adamdır. Powers karakter hakkında, "Ama güçlerine gerçekten baktığınızda inanılmaz bir potansiyel var. Boyutlar arasında portallar açma yeteneği, onu Spider-Verse için mükemmel bir şekilde hazırlıyor. O, sonraki iki filmin kötü adamı... ve Spot ve Miles'ın şaşırtıcı şekillerde bağlantılı olduğunu söyleyebilirim." açıklamasını yaptı.

Film, Miles'ın Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelip çoklu evrende kasırgalı bir yolculuğa çıkmasını ve kendisi gibi çok daha fazla Örümcek İnsanla karşılaşmasını konu alıyor. Hazırlıkları başlanan üçüncü filmin adı Spider-Man: Beyond the Spider-Verse olarak açıklandı.

Spider-Man: Across the Spider-Verse, Haziran 2023'te sinemalara özel olarak vizyona girecek.

Kübra Karasu