sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2021

"Spider-Man: No Way Home"un Merakla Beklenen Fragmanı Yayınlandı!

Spider-Man: No Way Home'un vizyona girmesine bir aydan daha az bir süre kaldı ve birçok sızıntı, inkar ve spekülasyondan sonra SPUMC olarak bilinen yeni film (The Sony Pictures Universe of Marvel Characters) sonunda ikinci fragmanını yayınladı.

"Eve Dönüş"ünü yaptıktan ve "Evden Uzakta" (ilk iki film) olduktan sonra, No Way Home Tom Holland'lı Örümcek Adam üçlemesinin belirsiz geleceğini vurguluyor. Maske takan yeni bir aktör mü göreceğiz yoksa Holland'ın Peter Parker'ı New York sokaklarında sallanmaya devam mı edecek? Bunun cevabını Örümcek Adam'lı yeni bir film çıktığında öğreneceğiz.

Yeni fragman, ilkinde gördüğümüz kötü adamların sayısını ikiye katlıyor. Açıkça tanımadığı yeni Peter Parker tarafından biraz şaşırmış görünen Dr. Otto Gunther Octavius'un (diğer adıyla Doc Ock) rolüne çok daha iyi bakıyoruz. Jamie Foxx ayrıca fragmanda Electro olarak ilk kez ekranda ve Green Goblin'in (Willem Dafoe) de sesini duyuyoruz. Ancak bu diğer evrenlerdeki kötü adamlar – önceki Örümcek Adam filmlerinin kötüleri Lizard ve Sandman dahil – fragmanın sonunda da anlaşılacağı gibi çoklu evren çatlaklarından sızan tek kişi olmayabilir.

Holland'ın Peter Parker'ına ek olarak filmde Jacob Batalon'ın Ned'ini ve Zendaya'nın MJ'sini de izleyeceğiz. Herkese kendisinin Örümcek Adam olduğunu unutturmak için Peter, insanların anılarını değiştirmeye çalışmak için Doktor Stephen Strange'e (Benedict Cumberbatch) gider. Ancak bir şeyler ters gider ve bu durum tüm evreni etkiler.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta sinemalarda. 

Fragman



Kübra Karasu