sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Ocak 2022

Spider-Man Serisinin Yıldızı Tom Holland Başrollü "Uncharted"dan Yeni Görseller ve Klip Yayınlandı!

Sony, yaklaşmakta olan Uncharted film uyarlamasından iki buçuk dakikalık bir sahne ve yeni görseller yayınladı.

Uncharted, Tom Holland'ı hazine avcısı Nathan Drake olarak karşımıza çıkaracak. Film, ana video oyunu serilerine bir ön bölüm olarak hizmet edecek.

Uncharted yepyeni bir hikayeye sahip olsa da, yeni yayınlanan sahne filmin nasıl doğrudan oyunlardan ilham aldığını gözler önüne seriyor. Sahnede Nathan, hareket halindeki bir kargo uçağında silahlı bazı adamlara karşı savaşır. Savaş sırasında Nathan, düşmanlarının dikkatini dağıtmak için kargoyu uçağın arkasından düşürür ama ne yazık ki bir kısmının tuzağına düşer. Kargo uçaktan bir iple sarkarken, Nathan rüzgarı ve düşme korkusunu bir kenara atarak geri tırmanmak zorunda kalır.



Uncharted sahnesi, aksiyon severler için heyecan verici bir tat vermenin yanı sıra 2011'in video oyunu Uncharted 3: Drake's Deception'dan klasik bir anı da geri dönüştürüyor. Sahne ayrıca Nate'in akıl hocası Victor “Sully” Sullivan'ı (Mark Wahlberg) ve Nate'in filmde yenmesi gereken kötü adamlardan biri olan Braddock rolündeki Tati Gabrielle'i de görmemizi sağlıyor.

Uncharted serisi, dünyadaki en başarılı video oyunu serilerinden biri. Amy Hennig tarafından Naughty Dog için yaratılan seri, dünya çapında 40 milyonun üzerinde kopya sattı. Film uyarlaması ise Rafe Lee Judkins ve Art Marcum & Matt Hollowa tarafından yazılan bir senaryodan Ruben Fleischer (Zombieland) tarafından yönetiliyor. Uncharted ayrıca ana düşman olarak Antonio Banderas'ı ve oyunu serisinde hayranların favorisi olan Chloe Frazer karakteriyle Sophia Ali'yi de karşımıza çıkaracak.

Uncharted 11 Şubat'ta vizyona girecek.

Görseller




Klip



Kübra Karasu