sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 21 Kasım 2021

Spor Draması ''National Champions’’tan İlk Fragman Yayınlandı!

Ric Roman Waugh tarafından yönetilen filmden ilk fragman yayınlandı.

Shot Caller, Angel Has Fallen ve Greenland filmleriyle adından söz ettiren yönetmen Ric Roman Waugh'un yeni filmi, National Champions'tan ilk fragman yayınlandı. Natioanal Champions'ın senaryosunu ise, daha önce 21 Bridges, The Last Days of Capitalism filmlerinin de senaryolarına imza atmış olan Adam Mervis kaleme aldı. Yapımcılığı ise Basil Iwanyk, Brendon Boyea ve Greg Economou üstleniyor.

Filmin başrollerinde; 21 Bridges, Race, Selma filmlerinden tanıdığımız Stephan James ile 2014 yapımı Whiplash filmindeki unutulmaz performansı ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülü kazanan J.K. Simmons yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Alexander Ludwig, Lil Rel Howery, Tim Blake Nelson, Russell Wilson, Andrew Bachelor, Jeffrey Donovan, David Koechner, Kristin Chenoweth, Timothy Olyphant, Uzo Aduba bulunuyor.



Filmin konusu ise şöyle, Amerikan futbolu oyunucuları LeMarcus James ve Emmett Sunday'in, ulusal şampiyonluk maçından üç gün önce, okulları için bedenlerini ve sağlıklarını tehlikeye atan öğrenci-sporculara eşitlik, saygı ve adil ücret sağlanana kadar rekabet etmeyeceklerini bildirerek grev çağrısında bulunmasını ve milyarlarca doları tehlikeye atmasını anlatıyor.


Filmin ABD'de, 10 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen filmin, Türkiye’deki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Fragmanı izlemek için: