sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Kasım 2021

Star Wars Yıldızı Daisy Ridley, Bilim Kurgu Gerilim Filmi "Mind Fall"ın Başrolünde!

Daisy Ridley'nin fütüristik gerilim filmi Mind Fall'da oynayacağı resmi olarak açıklanırken, Amerikan Film Pazarı'ndan (AFM) büyük haberler geliyor.

Deadline tarafından bildirilen haberde Star Wars yıldızı, yaklaşmakta olan bilim kurgu gerilim filminin başrolünü oynayacak. Film şu anda Wild Bunch International tarafından satışa sunuluyor ve senaryosu Graham Moore (The Imitation Game) tarafından yazılmış ve ünlü Fransız film yapımcısı Mathieu Kassovitz (La Haine) tarafından yönetilecek.

Mind Fall, yasa dışı teknoloji kullanarak insanların anıları birinin zihninden çıkarabildiği ve başka birine yerleştirebildiği yakın gelecekteki bir Londra'da geçiyor. İnsanlar anıları kendilerine bağlamak için en yüksek doları ödemeye istekli oldukları için bu karaborsadaki en sıcak uyuşturucu haline gelir. Bu da yaşadıkları ve yerleştirdikleri olayları ayırt edilemez hale getirir.



Daisy Ridley, anıların en iyi kaçakçısı olan Ardis Varnado'yu canlandırırken, aynı zamanda kendisiyle mücadele eden bir bağımlıdır. Hikaye, Varnado'nun müvekkillerinden birini öldürmekle suçlanmasıyla başlar, gerçekte ne olduğunu anlamaya ve adını temize çıkarmaya karar verir. Bunu yapmak onu, hangisinin kendisinin anısı olduğunu bilmeden kendi karmakarışık belleğiyle yüzleşmeye zorlar. Gerçeği ortaya çıkarırken ve kendi aklını bir araya getirmeye çalışırken, gerçek olduğuna inandığı şeyden şüphe etmek için iyi bir nedeni olduğunu öğrenir.

Filmin yapımcılığını, Ben Affleck ve Alice Braga'nın başrollerini paylaştığı Robert Rodriguez gerilim filmi Hypnotic'in de yapım aşamasında olan Studio 8'den Jeff Robinov ve John Graham üstleniyor.

Kübra Karasu