sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Ocak 2023

"Stranger Things"in Yıldızı Sadie Sink'in Yeni Projesi Belli Oldu!

The Whale'deki beğenilen performansının ardından Sadie Sink'in bir sonraki projesi kıyamet sonrası rock operası O'Dessa olacak.

Yaklaşan Searchlight Pictures filmi Patti Cake$'den Geremy Jasper tarafından yazılacak ve yönetilecek. O'Dessa, Sink'i kıyamet sonrası bir gelecekte değerli bir aile yadigârını geri almak için evini terk eden bir çiftçi kızı olarak izleyiciyle buluşturacak.



Karakter, yolculuğunda tuhaf ve ölümcül bir şehri keşfeder ve gerçek aşkı bulur ama kaderin ve şarkının gücüyle sevgilisinin ruhunu kurtarması gerekir. Filmin çekimlerine Mayıs ayında başlanması planlanıyor. Çekimler, Sink'in Stranger Things'in beşinci ve son sezonunun çekimlerine yılın ilerleyen zamanlarında başlamasından önce Hırvatistan'da başlayacak. 

O'Dessa'nın yapımcılığını Department of Motion Pictures adına Michael Gottwald, RT Features adına Noah Stahl ve Rodrigo Teixeira üstlenecek; Jonathan Montepare, Dan Janvey ve Lourenço Sant'Anna yönetici yapımcı olacak. Hepsi Jasper'ın önceki uzun metrajlı filmi Patti Cake$'de de çalışmıştı. 

Kübra Karasu