sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 23 Ocak 2023

Şubat Ayında Vizyona Girecek Birbirinden İddialı 10 Film!

1. Prestij Meselesi | 3 Şubat



Tür: Dram/Müzik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği Prestij Meselesi, 1991 yılında kurulan ve 90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları ve yıldızlığa uzanan yolculuğunu anlatacak.

2. Kadınlara Mahsus | 17 Şubat



Tür: Dram/Romantik
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Serdar Akar’ın imzasını taşıyan ve merakla beklenen Kadınlara Mahsus filmi, Melisa Aslı Pamuk, Aslı Tandoğan, Ceyda Düvenci, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman, Merve Çağıran, Başak Parlak, Yurdaer Okur, Ertan Saban, Halil İbrahim Yılmaz, Nami Esatgil ve Şebnem Sönmez gibi sevilen isimleri bir araya getiriyor. Kadınlara Mahsus, kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 7 kadının etkileyici öyküsünü izleyiciyle buluşturacak ve “Kadın kadının kurdu değil, yurdudur” sloganıyla sinemalarda vizyona girecek. 

3. Güven Bana | 24 Şubat



Tür: Komedi/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Pelin Karahan gibi sevilen isimlerin başrolünde yer aldığı Güven Bana, iki kardeş olan Özcan ve Sercan'ın borç hikayesini konu alıyor. Tefeciye olan senet borçlarını ödemek için, Müslüm dayılarının kendilerine olan borcunu almaya giderler. Dayı parayı vermek için elini cebine attığı an kalp krizi geçirir ve ölür. Dayının cebinde onlara ait para vardır ama henüz çıkarıp vermemiştir. Parayı dayılarının cebinden aldıkları gibi tefeciye borç ödemesine giden kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir, çünkü para sahtedir. Sahte paradan kurtulmanın yolunu, aldıkları yere bırakmak olarak gören kardeşler, cenaze evine parayı ölen dayılarının ceket cebine koymak için gelirler ve geri dönüşü imkansız bir maceraya girmiş olurlar.

4. Nefes - Yer Eksi İki | 17 Şubat


Tür: Dram/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CJN ENM

Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci gibi isimlerin başrolü paylaştığı 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen Nefes Yer Eksi İki, farklı dönemlerde yaşanmış birçok gerçek hikayeyi bir araya getirerek üç farklı karakterin kesişen öykülerini izleyiciyle buluşturacak.

5. Cenazemize Hoş Geldiniz | 10 Şubat



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJN ENM

Gonca Vuslateri, Erkan Can, İsmail Ege Şaşmaz gibi isimleri bir araya getiren film, 4 yıldır sevgili olan İrem ve Ozan'ın nişanlanma hikayesini konu alıyor. İrem bu nişandan dolayı gergindir çünkü ailesinin her üyesi birbirinden deli dolu ve sorun çıkarmaya müsaittir.

6. Çok Aşk | 24 Şubat



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Hasan Can Kaya'nın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünde yer aldığı film Uğur Yücel, Şebnem Sönmez, Büşra Pekin, Barış Yıldız gibi sevilen isimleri bir araya getiriyor. Çok Aşk'ın yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü üstlendi. 

7. Ant-Man and the Wasp: Quantumania | 17 Şubat



Tür: Macera/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen beşinci bölümünün ilk filmi olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Avengers: Endgame sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Ant-Man'in kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişini konu alacak.

8. A Man Called Otto (Hayata Röveşata Çeken Adam) | 10 Şubat



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

A Man Called Otto filmde usta oyuncu Tom Hanks, komşularına eziyet etmekten zevk alan huysuz adam Otto karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmenliğini Marc Forster üstleniyor.

9. Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık | 24 Şubat



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, aynı zamanda Asterix'i de oynayan Guillaume Canet tarafından yönetildi. Asterix ve Obelix: God Save Britannia'nın devamı niteliğindeki film, Asterix serisinin beşinci filmi. 

10. Mucize Aynalar | 24 Şubat



Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Altı farklı Aziz Nesin hikayesinden uyarlanan Mucize Aynalar filminin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş, Zerrin Sümer gibi sevilen isimler yer alıyor.

Bonus: Titanik | 10 Şubat



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

James Cameron imzalı Titanik, yirmi beşinci yıl dönümünü kutlamak için yeniden düzenlenmiş versiyonuyla beyaz perdeye geri dönüyor. Paramount Pictures'ın açıklamasına göre Titanic, bu yıl Sevgililer Günü'nden önce 10 Şubat Cuma günü sınırlı bir süre için sinemalarda vizyona girecek.