sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 29 Eylül 2021

Sundance Film Festivali ile İlgili Detaylar Belli Olmaya Başladı!

Önümüzdeki yılın başında gerçekleştirilecek olan Sundance Film Festivali'ne ilişkin ilk detaylar açıklandı.

Sundance Enstitüsü, 20-30 Ocak tarihleri arasında hibrit bir etkinlik olarak gerçekleşecek olan 2022 Sundance Film Festivali'nin online platformunu hizmete sundu. Festival bu sene hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Platforma ulaşmak için tıklayınız. Festivalin meraklıları burada programı keşfedebilir, bilet satın alabilir, uzun metrajlı filmlerin, kısa filmlerin, epizodik çalışmaların ve New Frontier projelerinin tam programını deneyimleyebilir ve Sundance topluluğuyla etkileşim kurabilir.



Bilet paketleri 15 Aralık'ta belirli Sundance Enstitüsü üyeleri için satışa çıkacak ve 17 Aralık'ta halka açılacak. Enstitü Üyeleri için bireysel bilet satışları 5 Ocak'ta başlıyor ve ertesi gün dünyanın geri kalanına açılıyor. Festival ve festival onaylı etkinliklere bizzat katılanların Covid-19'a karşı tam aşı olmaları gerekecek.

Kapanış hafta sonuna kadar çeşitli festival filmlerine ev sahipliği yapacak sinemalar; Amherst Cinema, a/perture sineması, Indie Memphis, mama.film, San Diego Medya Sanatları Merkezi/Dijital Spor Salonu, Kuzeybatı Film Forumu ve SNF Parkway Tiyatrosu (Baltimore, Maryland) olacak.

Kübra Karasu