sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2022

Super Bowl Sırasında "The Flash" Fragmanı Yayınlanacak

James Gunn ve Peter Safran, DC Studios'un başkanları olarak seçildikten sonra hayranları üzen birkaç karar verdiler. Black Adam 2'nin hayal kırıklığı yaratan gişe rekorunun ardından devam filminin gelmeyecek olması ve Henry Cavill'ın artık Superman'i canlandırmayacak olması bu kararların en yenileri. Ancak, son zamanlardaki tüm kötü haberlere rağmen, DC'nin 2023 için hâlâ heyecan verici bir film listesi var.

Listenin merkezinde önümüzdeki yıl sinemalarda olacak olan The Flash var. Warner Brothers filmin ilk fragmanını 12 Şubat 2023'te Super Bowl LVII sırasında yayınlamayı planladığını duyurdu. Super Bowl reklamlarının başlıca örneklerini bulmak için Batman Begins ile 2005 yılına veya bu yılki Doctor Strange in the Multiverse of Madness'a kadar gidebilirsiniz.

Bu yaklaşan fragmanın ne göstereceğine dair bir açıklama yok, ancak muhtemelen The Flash hikayesinin ne hakkında olduğuna dair bir fikir edineceğiz. Şimdiye kadar açıklanan tüm bilgilere göre The Flash, Flashpoint çizgi roman hikayesinden büyük ölçüde ilham almış gibi görünüyor. Barry Allen namı diğer The Flash'ın ezeli rakibi The Reverse-Flash onu öldürmeden önce annesini kurtarmak için zamanda geriye gittiğini görecek. Bu nedenle Barry, DC zaman çizelgesini değiştirir ve Bruce Wayne'in öldürüldüğü, Thomas Wayne'in cani bir Batman olduğu ve Martha Wayne'in Joker olduğu bir dünyada sıkışıp kalır.

Film, Ezra Miller'ın Flash'ının Tim Burton'ın Batman evrenine giderek Michael Keaton'ın Kara Şövalye versiyonuyla tanışmasını sağlayacak. DC Fandom 2021'de gösterilen küçük teaser'da Keaton, Flashpoint'te Barry'nin annesini kurtardığı çizgi roman panellerine çok benzer kareler gördük.

Film, Keaton'ın dönüşünün yanı sıra Ben Affleck'in Batman'i için de bir geri dönüş olacak. Üstelik WB'nin filmi sevdiği söylendi ve test izleyicilerinden olumlu tepkiler alıyor.

The Flash, 16 Haziran 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu