sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ekim 2021

Sylvester Stallone "Cehennem Melekleri 4" Filminden Kamera Arkası Görüntüler Yayınladı!

Sylvester Stallone, şu anda yapım aşamasında olan Cehennem Melekleri 4 (The Expendables 4) setinden yeni fotoğraflar ve bir de video paylaştı.

Usta aktör Sylvester Stallone geçtiğimiz günlerde de, Jason Statham ile beraber Cehennem Melekleri 4 (The Expendables 4) filminin setinden ilk fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. Görüntülemek için tıklayınız.

Sevilen aksiyon serisi Cehennem Melekleri, son olarak 2014 yılında 3. filmiyle izleyiciyle buluşmuştu. The Expendables 3'den bu yana yeni bir filmin çıkacağına dair herhangi bir haber yayınlanmamıştı. Dördüncü filmin Ağustos ayında duyurulmasının ardından, seriyi seven herkes filmden gelecek yeni haberlere odaklanmaya başladı. Şimdi ise filmin çekimleri başladı ve herkes bu defa nasıl bir aksiyonla karşılaşacağı konusunda büyük bir merak içinde.

Filmi açıklayan orijinal THR raporunda, Statham'ın canlandırdığı Lee Christmas'ın esasen ana karakter olarak yer alacağı, serinin yeni üyesi Megan Fox'un ise kadın başrol oynayacağını açıkladı. Stallone, Lundgren ve Statham'a ek olarak, The Expendables 4 ayrıca Randy Couture'u da geri getirecek. Diğer yeni oyuncular arasında Tony Jaa, Curtis “50 Cent” Jackson ve görevlerinde Cehennem Melekleri'ne eşlik eden bir CIA işleyicisini oynayacağı bildirilen Andy Garcia yer alıyor.

Cehennem Melekleri serisinin alaycı tonu, şimdiye kadar güvenilir gişe rekorları elde etti. Stallone'un yönettiği ilk film dünya çapında 274 milyon dolar hasılat yaptı ve Simon West'in yönettiği ikinci film 300 milyon dolarlık barajı aştı. Patrick Hughes'un yönettiği üçüncü film ise 100 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 214 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı.

Cehennem Melekleri 4 Scott Waugh (Need for Speed, Act of Valor) tarafından yönetiliyor ve Spenser Cohen, Max Adams ve John Joseph Connolly tarafından kaleme alındı.

Cehennem Melekleri 4 henüz bir çıkış tarihi almadı, ancak Stallone'un Instagram gönderisine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 


Kübra Karasu