sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2021

Sylvester Stallone, "Guardians of the Galaxy Vol. 3" Filminin Setinden Kostümlü Fotoğraf Paylaştı!

Geçen hafta, Sylvester Stallone'un Guardians of the Galaxy Vol. 3'nin çekimleri için sete döndüğünü öğrenmiştik. Bu hafta ise usta aktör Instagram üzerinden kostümüyle ilk görüntüsünü yayınladı.

Serinin son filminde, Stakar Ogord'un (Stallone) bilinmeyen bir göreve çıkmak için bir grup Ravager liderini topladığını gördük. Liderler arasında Charlie-27 (Ving Rhames), Martinex (Michael Rosenbaum), Aleta (Michelle Yeoh), Mainframe (Miley Cyrus tarafından seslendirildi) ve Krugarr (bir CGI yapımı) görüyoruz. 1960'ların orijinal çizgi romanlarında başlangıçta Guardians ekibinin bir parçası oldukları için bu Ravager grubunun arkasında bir tarih var. Tüm liderler grubunun geri dönüp dönmeyeceğini henüz bilmiyoruz ancak en azından Stallone'un gelecek filmdeki rolünü yeniden oynayacağını biliyoruz. Umarım yeni filmde karakterinin geçmişini daha iyi anlarız ve Stakar Ogord'dan Starhawk'a geçiş hakkında daha fazla şey öğreniriz.

Geçen hafta, yönetmen James Gunn, çekimlerinin ilk gününde oyuncu kadrosuna ilk bakışını paylaşmak için Instagram'a gitti. Gunn ile birlikte Dave Bautista, Pom Klementieff, Sean Gunn, Chris Pratt, Karen Gillan ve Zoe Saldana'yı gördük. Geri dönen karakter arasında Adam Warlock ve Chukwudi Iwuji'yi oynamaya hazırlanan Will Poulter'ı da gördük.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sylvester Stallone'un Set Fotoğrafı



Kübra Karasu