sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2022

Taika Waititi İmzalı "Next Goal Wins" Filminden İlk Kareler Yayınlandı!

Merakla beklenen Taika Waititi filmi Next Goal Wins'ın ilk bakış görüntüleri izleyiciyle buluştu.

EW, Michael Fassbender'ın dünyanın diğer ucunda kendini gezegenin en kötü futbol takımının başında bulan Hollandalı bir futbol antrenörü Thomas Rongen'i canlandırdığı yeni film için ilk görüntüleri yayınladı.

Bir uluslararası futbol maçında dünya rekoru bir yenilginin ardından Amerikan Samoa milli takımı, yeni fikirlere sahip bir koç getirerek Avustralya'ya karşı 31-0'lık küçük düşürücü yenilgisinden kurtulmaya çalışır. Rongen'i takımın başına atama hamlesi, aynı adı taşıyan 2014 tarihli bir belgeselde ele alındı ​​ve Waititi şimdi hikayeyi kendi bakış açısıyla anlatacak.

Yaz aylarında vizyona giren Thor: Love and Thunder'dan yeni çıkan Waititi film ile ilgili, "Yıllar önce izledim ve bu hikayeyi daha önce hiç duymadığıma inanamadım. Daha önce hiç spor filmi yapmamıştım ve bunu gerçekten denemek istedim. Hakkında pek bir şey bilmediğim bir sporla ilgili. Rugby Yeni Zelanda'da ulusal spordur, ama bu mazlumlarla ilgili ve ben sadece mazlum hikayelerini seviyorum. Filmlerimin çoğu, kenarda yaşayan ya da biraz dışlanmış insanlarla ilgili ve tam bana uyuyor. Gerçek bir hikaye, ama tüm harika sporların tüm unsurlarına sahip." açıklamasını yaptı.

Takımın yeni bir koç için yaptığı çağrıya cevap veren tek kişi olan Rongen'i canlandıran Fassbender ise, "Oldukça iyi bir oyun kariyeri vardı ve sonra Amerika'da bir sürü koçluk işi yaptı ve gerçekten aramaya cevap veren tek kişiydi. 'Evet, oraya gidip deneyeceğim' diyen oydu." ifadelerini kullandı.

Filmde Fassbender'a ek olarak, Rongen'in eski karısı olarak Elisabeth Moss ve bir futbol yöneticisi olarak Will Arnett da yer alıyor. Next Goal Wins, Waititi ve Iain Morris tarafından ortaklaşa kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu ve Rachel House yer alıyor. 

Next Goal Wins 21 Nisan 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Yeni Görüntüler




Kübra Karasu