sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Haziran 2022

"The Batman" Filminin Catwoman'ı Zoë Kravitz'in Yeni Projesi Belli Oldu!

Matt Reeves imzalı The Batman'deki başarısının ardından Zoë Kravitz, yeni projesinde de Warner Bros. ile çalışacak.

Warner Bros. The Sundance Kid Might Have Some Regrets adlı yeni bir suç draması filmini satıl aldı. Zoë Kravitz hem filmin başrolünde yer alacak hem de yapımcı olarak projeye eklenecek.

Leyna Krow'un aynı isimli kısa öyküsünden uyarlanacak film, şu an itibariyle yazar ve yönetmen arayışında. Kravitz, Jackson Pictures şirketi altında hizmet verecek olan Matt Jackson (All the Old Knives) ile birlikte yapımcılık yapacak. Joanne Lee ise baş yapımcı koltuğunda.



The Sundance Kid Might Have Some Regrets, biri süper güçlere sahip, diğeri eski moda beyin ve zeka kombinasyonuna sahip ikiz banka soyguncularından oluşan bir ikilinin hikayesini anlatacak. Maggie zihniyle arabaları kaldırabilir ve nesneleri hareket ettirebilirken, kardeşi her şeyin plana göre gitmesini sağlayacak bilgi birikimine sahiptir. Süper güce sahip olmayan ikiz, hikayenin anlatıcısı olarak da hizmet edecek. Maggie, beceriksiz bir operasyondan sonra kendisinin ve ikiz liderinin hayatını sorgulamaya başlayınca ikili için işler çığırından çıkar.

The Sundance Kid Might Have Some Regrets için henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu