sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2021

The Batman'den Catwoman'lı Yeni Kare Geldi!

Matt Reeves'in Batman rolünde Robert Pattinson ve mücevher hırsızı Catwoman rolünde Zoë Kravitz'in yer aldığı filminden yeni bir görüntü geldi.

Empire tarafından yayınlanan yeni görüntü, ikilinin Gotham City'nin çatılarında karşı karşıya geldiklerini gösteriyor, ancak arkadaş olarak mı yoksa düşman olarak mı buluştuklarını bilmiyoruz.

Selina Kyle, Batman mitolojisinde her zaman Batman'in şüpheli bir müttefiki olarak tasvir edilir. Selina kötü olmadığından geçmişte Kara Şövalye'ye birkaç kez yardım etti. Bununla birlikte, Catwoman aynı zamanda dünyaca ünlü bir mücevher hırsızı ve bu tüm hayatını suçla savaşmaya adayan bir kanunsuz için pek iyi bir alamet değil. Tüm bunlara ek olarak, Batman ve Catwoman birçok hikayeye romantik bir şekilde karıştı, bu da Reeves'e DC'nin Gotham karakterlerinin kendi yinelemesinde kullanabileceği verimli bir arka plan sağlıyor.

Görsel



The Batman'de Batman ve Catwoman'ın ilişkisinin nasıl gelişeceğini henüz bilmiyor olsak da Kravitz, yakın zamanda çıkacak olan filmin aynı zamanda bir "Selina'nın başlangıç ​​hikayesi" olduğundan bahsetti. Yıldıza göre film, Selina'nın "kim olduğunu anlamaya çalıştığını" gösterecek. Warner Bros.'un The Batman'in başarısından ne kadar emin olduğu düşünülürse, Kravitz'in gelecekteki projelerde rol alması şaşırtıcı olmaz. 

Batman kadrosunda Riddler rolünde Paul Dano, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright ve Carmine Falcone rolünde John Turturro da yer alıyor. Hikaye Bruce Wayne'in Batman olduğu "ikinci yıl"ında, kanun kaçağının Gotham vatandaşlarının güvenini kazandığı, ancak hala kötü adamlarla savaşmaya alıştığı bir zamanda geçecek.

The Batman, 4 Mart 2022'de sinemalarda.

Kübra Karasu