sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Temmuz 2022

"The Batman"in Yıldızı Zoë Kravitz'in İlk Yönetmenlik Denemesi "Pussy Island"ın Kadrosuna Yeni İsimler!

Son olarak The Batman filminde Catwoman karakterine hayat veren Zoë Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesini yapacağı Pussy Island filminin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Geçen yıl Zoë Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesini Pussy Island ile yapacağı duyurulmuştu ve kadroda Naomi Ackie, Channing Tatum ve Simon Rex gibi sevilen isimlerin yer alacağı biliniyordu. Deadline, filmin kadrosuna Christian Slater, Alia Shawkat, Geena Davis, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment'in de eklendiğini duyurdu.



Pussy Island, kendini bir teknoloji patronunun (Channing Tatum) yakın çevresine girmeye kararlı genç bir kokteyl garsonu Frida'yı (Naomi Ackie) konu alacak. Frida bu hayalini gerçekleştirdiğinde, özel adasında hayatının partisine davet edilir. Ancak, Frida adada gerçekten korkunç bir şey bulmak için tüm güzel insanları, muhteşem manzaraları ve bütün gece partiyi gözden geçirdiğinde, bir rüya gibi görünen şey hızla bir kabusa dönüşür.

Pussy Island'ın kadrosuna ayrıca Adria Arjona, Liz Caribel Sierra, Levon Hawke, Trew Mullen, Saul Williams ve Cris Costa da yer alacak. Henüz filmdeki rolleri henüz açıklanmadı. Zoë Kravitz, Pussy Island'ın senaryosunu E.T. Feigenbaum ile birlikte kaleme aldı. 

Pussy Island'ın çekimleri şu anda Meksika'da devam ediyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu