sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2021

"The Defender"da Sterling K. Brown'ı Scipio Africanus Jones Olarak İzleyeceğiz!

Searchlight Pictures, The Defender'ın haklarını aldı. Filmin kadrosuna Sterling K. Brown, bir Afrikalı Amerikalı avukat, yargıç ve hayırsever olan Scipio Africanus Jones'u oynamak için eklenmiş durumda.

Filmin senaryosu E. Nicholas Mariani tarafından kaleme alındı ​​ve şu anda George Tillman Jr. da yönetmen olarak eklenmiş durumda. Tillman Jr. en çok Barbershop film dizisi The Hate U Give, Notorious ve Men Of Honor'u yönetmesiyle tanınıyor.  Dönem draması, Jones'un 1919 Elaine ırkı isyanı ve Arkansas'taki katliamdan sonra cinayetle suçlanan seksen yedi erkeğin bu süreçte hayatını ve kariyerini riske atmasına odaklanacak. 

Başrolde oynayacak olan Brown, en çok This is Us, Black Panther, Frozen II'deki rolleri ve Insecure, The Marvelous Mrs. Maisel ve Brooklyn Nine-Nine'daki önemli konuk rolleriyle tanınıyor. Bu film Brown'ın gerçek hayattaki bir avukatı ilk kez oynaması değil; daha önce The People v. O. J. Simpson: American Crime Story adlı mini dizide Christopher Darden rolünü üstlenmişti; bu rol kendisine 2016'da Bir Dizi veya Filmde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Primetime Emmy Ödülü'nü kazandırmıştı.

Kübra Karasu