sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 04 Eylül 2021

The Electrical Life of Louis Wain Filminden İlk Klip Yayınlandı !

Benedict Cumberbatch ve Claire Foy’un başrollerini paylaştığı, ressam Louis Wain’in hayatını anlatan biyografi türündeki The Electrical Life of Louis Wain filminden ilk klip yayınlandı.

The Crown ile kariyerinde yükselişe geçerek Emmy, Golden Globe ödüllerini kucaklayan Claire Foy beyaz perdede de adından söz ettirmeye devam ediyor. Benedict Cumberbatch ise 2014 yılında Imitation filmi ile Oscar adaylığında bulunmuştu. Marvel sinematik evreninde Doctor Strange karakteri ile yükselen kariyerine sahip çıkıyor.

İki başarılı oyuncu Will Sharpe’nin yönettiği, biyografi türündeki The Electrical Life of Louis Wain filminin başrolünde yer alıyor. Film kedi resimleri yapmasıyla ünlü ressam Louis Wian’ın -nam-ı diğer ‘’kedilere dadanan adam’’- hayatını konu alıyor.  Cumberbatch ve Foy’a; Olivia Colman, Andrea Riseborugh, Sophia di Martino, Toby Jones, Stacy Martin gibi değerli oyuncular eşlik ediyor. Ayrıca filmin kadrosunda iki sürpriz isim daha var. Taika Waititi ve Nick Cave filmde önemli karakterler olarak karşımıza çıkacaklar.

Filmin Dünya prömiyeri 2-6 Eylül tarihleri arasında 48. Telluride Film Festivali‘nde gerçekleşecek. Yıl sonunda ise sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Klibi izlemek için: