sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2021

"The Flash" Filminin Oyuncu Listesinde Michael Shannon da Görünüyor!

Warner Bros. tarafından basın sitelerinin izniyle yayınlanan yeni bir 2022 film önizlemesi, Michael Shannon'ın The Flash ile 2022'de DCEU'ya geri dönebileceğini ortaya koydu.

Michael Shannon'ın DCEU'daki ilk rolü, 2013'teki Man of Steel'de General Zod'du. The Flash'ın resmi oyuncu listesinde ayrıca Man of Steel'de General Zod'un sağ kolu Faora-Ul olarak görünen ve sonunda filmde Phantom Zone'da hapsedilen Antje Traue de yer alıyor. Fakat Michael Shannon'ın The Flash'ta, Zod rolünü mü oynayacağı yoksa farklı bir karakterle mi izleyiciyle buluşacağı henüz bilinmiyor.



The Flash'ın hikayesi, çizgi romanlardan Flashpoint hikayesini takip edecek, bu da zaman yolculuğunun dahil olacağı anlamına geliyor. Nihayetinde Flash'ın kendisi hikayedeki kendi düşmanı olacak. Çünkü özellikle bu sonuçlar çoklu evrenle ilgili olduğu için kendi hatalarından bazılarının onu rahatsız etmek için geri gelmesiyle uğraşacak.

Flash filminde ayrıca Batman rolünde Ben Affleck de yer alacak. Yaklaşan DC filmi aynı zamanda Michael Keaton'ın 1992'deki Batman Returns'den bu yana ilk kez Batman olarak dönüşünü de izleyiciye gösterecek. Ancak bu Keaton'ın geri döndüğü tek DC filmi olmayabilir. Çünkü aktör ayrıca yaklaşan Batgirl filminin oyuncu listesinde de yer alıyor. 

The Flash'ta ayrıca Supergirl rolünde Sasha Calle, Iris West rolünde Kiersey Clemons, Nora Allen rolünde Maribel Verdú ve DCEU'da Barry'nin babası olarak Billy Crudup'ın yerini alacak olan Ron Livingston da karşımıza çıkacak. 

The Flash 4 Kasım 2022'de vizyona girecek.

Kübra Karasu