sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Kasım 2021

"The Legend of Ochi"nin Yıldızlarla Dolu Kadrosu: Finn Wolfhard, Willem Dafoe, Emily Watson...

Deadline'ın haberine göre; A24, yaklaşmakta olan The Legend of Ochi filminin oyuncu kadrosunu yayınladı.

Fantastik destan, ilk uzun metrajlı filmi olarak Isaiah Saxon tarafından yazıldı ve yönetilecek. Filmin oyuncu kadrosu, Willem Dafoe (Spider-Man, At Eternity's Gate), Emily Watson (Hilary ve Jackie, The Happy Prince), Finn Wolfhard (Stranger Things, Ghostbusters: Afterlife) ve Helena Zengel (System Crasher, News of the World) gibi birçok ödül kazanan ve aday olan yıldızlarla dolu.



Helena Zengel filmde evden kaçan genç bir kızı canlandıracak. Macerası sırasında, Ochi olarak adlandırılan zor bir hayvan türüyle tanışır ve onlarla iletişim kurmayı öğrenir. Oyuncu kadrosunun geri kalanının şu anda oynayacağı roller hakkında çok az şey biliniyor. Ancak gelen bilgiler, A24'ün filmi yapmak için ne kadar istekli olduğunu belirterek hikayeyi ilk Peter Jackson filmleriyle karşılaştırıyor. The Legend of Ochi, Amerikan indie rock grubu Dirty Projectors'ın solisti olan besteci Dave Longstreth'in orijinal müziğini içerecek.

Isaiah Saxon şu anda müzik videoları üzerindeki çalışmaları ve animasyon stüdyosu Encyclopedia Pictures'ı kurmasıyla tanınıyor. Yönetmen; Björk, Panda Bear, Dirty Projectors (Longstreth ile işbirliğine başladığı sırada), Kanye West ve Grizzly Bear gibi sanatçılar için müzik videoları yönetti.

Kübra Karasu