sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2021

"The Man in the White Van"ın Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Ali Larter, Madison Wolfe...

Garrison Film Productions ve Legion M, en yeni filmleri "The Man in the White Van"ın oyuncu kadrosunu açıkladı. Stüdyolar, Sean Astin ve Ali Larter ile bu ay çekimlerine başlanacak olan film için anlaştıklarını duyurdu.


Madison Wolfe

The Man in the White Van, 1970'lerin ortalarında şirin memleketi Brooksville, Florida'da onu takip eden uğursuz beyaz bir minibüs keşfeden genç kız Annie'ye odaklanıyor. Filmde Annie karakterini Madison Wolfe canlandırıyor. Annie'nin ebeveynleri onun korkusuna inanmayı reddettiklerinde, trajik bir Cadılar Bayramı kabusu ile karşılaşırlar. White Van hikayesi gerçek hayattaki seri katil Billy Mansfield Jr.'ın cinayet çılgınlığına dayanıyor.

Ayrıca oyuncu kadrosuna Brec Bassinger, Skai Jackson, Gavin Warren ve Julianne Arrietta da katılırken, Warren ve Bassinger, Annie'nin kardeşleri Margaret ve Daniel'i oynuyor. Larter, Astin ve oyuncu kadrosunun geri kalanının oynayacağı roller henüz açıklanmadı, ancak proje için onaylanan tek yetişkin erkek olarak Astin, Annie'nin babasını veya Mansfield Jr.'ın kendisini oynayabilir.


Ali Larter

Legion M CEO'su ve kurucu ortağı Paul Scanlan, “Yönetmen Warren Skeels'in The Man in the White Van filmini duyduğumuz ve merak uyandıran senaryoyu okuduğumuz anda bağımlısı olduk. Topluluğumuz gerçek suç projeleri istiyor ve bu tüyler ürpertici gerçek suç gerilim filmini, aktörler ve yaratıcılardan oluşan rüya bir ekiple üretmek için Garrison ile birlikte çalışmaktan çok heyecanlıyız.” açıklamasını yaptı.

The Man in the White Van, filmin senaryosunu Sharon Y. Cobb ile birlikte yazan Warren Skeels tarafından yönetiliyor ve baş yapımcı olarak çalışıyor. The Man in the White Van için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu