sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2021

"The Most Dangerous Game" Filminden CT Tamburello, Casper Van Diem ve Tom Berenger'li İlk Görseller Geldi!

Hayatta kalma ve gerilim filmi The Most Dangerous Game'in ilk bakış görüntüleri Deadline tarafından yayınlandı.

Film, Richard Connell'in aynı adlı 1923 tarihli kısa öyküsünün uyarlaması olan 1932 filminin bir uyarlaması olacak. Yayınlanmasından bu yana, orijinal hikaye bir dizi filme, radyo bölümüne ve televizyon bölümüne uyarlandı.



Hikâyenin her bir versiyonu kendine has bir farklılığa sahip olsa da hikayenin ana anlatısı; bir adada mahsur kalan bir gemi enkazından kurtulan ve diğer adam tarafından avlanan bir kişiyi konu alması. Hikayenin bu son yorumu, bir baba ve oğlunun buharlı gemileri battıktan sonra karaya çıkmasıyla başına gelenleri konu alacak. Çift, adadaki ev sahibi Baron Von Wolf ile tanışır ve onlara adanın, insanların nihai av olarak hizmet ettiği av koruma alanı olduğunu bildirir.



Film şu anda yapım aşamasında ve 2022 yazında gösterime girmeyi planlıyor. Filmde Bruce Dern (Nebraska), Judd Nelson (The Breakfast Club), Casper Van Dien (Starship Troopers), Tom Berenger (Platoon) ve Chris “CT” Tamburello (MTV's The Challenge) rol alacak. Oyuncu kadrosunun diğer üyeleri arasında Elissa Dowling, Kevin Porter, Eddie Finlay ve Randy Charach yer alıyor. Tom Berenger, adada saklanan ve aklını neredeyse tamamen kaybetmiş bir kurtulanı oynuyor. Chris “CT” Tamburello, orijinal kısa öykünün baş karakteri Sanger'ı oynayacak.

The Most Dangerous Game, yazarlığını da üstlenecek olan Justin Lee (Final Kill) tarafından yönetiliyor. 

Kübra Karasu