sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Temmuz 2022

"Thor: Love and Thunder" Global Gişede Neredeyse 600 Milyon Dolara Ulaştı!

Thor serisinin dördüncü filmi "Thor: Love and Thunder", küresel gişede 600 milyon dolar barajını yakın zamanda geçmesi bekleniyor.

Thor: Love and Thunder'ın anlık hasılatı 598,679,976 dolara ulaştı. Taika Waititi tarafından yönetilen ve Chris Hemsworth'ün başrolü oynadığı film, ilk hafta sonunda 144 milyon dolarlık bir hasılata ulaşmıştı. Filmin dünya çapındaki hasılatının 710-720 milyon dolar civarına ulaşması bekleniyor.

Türkiye gişesinin de zirvesinde yer alan yapım, yaz sezonunda sinemalar için kurtarıcı filmlerden biri oldu. Yurtiçinde toplam 854.677 kişi tarafından seyredilen filmin hasılatı 36.843.745 tl'ye ulaştı.

Fragman


Chris Hemsworth'ün Thor olarak karşımıza çıktığı filmde Gorr the God Butcher rolünde Christian Bale, Jane Foster rolünde Natalie Portman, King Valkyrie rolünde Tessa Thompson, Peter Quill/Star-Lord rolünde Chris Pratt, Drax the Destroyer rolünde Dave Bautista, Mantis rolünde Pom Klementieff, Zeus rolünde Russell Crowe, Nebula rolünde Karen Gillan, Groot'un sesi olarak Vin Diesel, Rocket'ın sesi olarak Bradley Cooper yer alıyor. 

Thor: Love and Thunder şuanda sinemalarda!

Kübra Karasu