sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Temmuz 2022

Timothée Chalamet Başrollü "Bones and All" Filminden Yeni Kareler Yayınlandı!

Luca Guadagnino'nun son projesi Bones and All'dan yeni kareler yayınlandı.

Merakla beklenen filmin Venedik Film Festivali'nde galası yapılacak. Filmin yönetmeni Luca Guadagnino, 2017'de Call Me by Your Name'i ve 2018'de Suspiria'i yönetmişti.

Yeni görüntüler, Camille DeAngelis tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlanan Bonnie ve Clyde tarzı bağımsız filmde başrol oynayan Taylor Russell ile Timothée Chalamet'i gösteriyor. Film, Guadagnino'yu Call Me by Your Name yıldızıyla yeniden bir araya getiriyor. A Bigger Splash ve Suspiria'nın senaryosunu yazdıktan sonra Guadagnino ile çalışmaya geri dönen David Kajganich, senaryoyu kaleme aldı.

Bones and All, Lee (Chalamet) ile yolları kesiştiğinde toplumun sınırlarında nasıl hayatta kalacağını öğrenen genç bir kadın olan Maren'in (Russell) hikayesini anlatıyor. Hiç tanımadığı babasını bulma yolculuğunda ona katılır ve hepsi de neden değer verdiği insanları öldürme ve onları yeme dürtüsüne sahip olduğunu anlama çabası içindedir. Filmde ayrıca Michael Stuhlbarg (Call Me by Your Name), André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz ve Mark Rylance de rol alıyor. 

Bones and All'ın yapımcılığını Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, Dave Kajganich, Francesco Melzi d'Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears ve Chalamet üstleniyor. Filmin baş yapımcıları arasında Giovanni Corrado, Raffaella Viscardi, Marco Colombo ve Moreno Zani yer alıyor. MGM filmin uluslararası dağıtım haklarını alırken, Vision Distribution filmi İtalya'da dağıtmaya hazırlanıyor.

Bones and All için herhangi bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Yeni Kareler




Kübra Karasu