sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Ekim 2021

Timothée Chalamet, "Wonka" Olarak İlk Fotoğrafını Yayınladı!

İlk olarak 1971 yılında çıkan "Willy Wonka & the Chocolate Factory" filmini izleyenler için Wonka dendiğinde akla Gene Wilder geliyordu. Daha gençler için ise Johnny Depp. Ama şimdi, role yeni bir aktör adım attı: Dune filminin yıldızı Timothée Chalamet. İzleyiciler sevilen karakterin daha genç bir versiyonunu ilk kez yeni çıkacak "Wonka" filmiyle izleyecek.

Wonka'yı oynayacak aktörlerin sonuncusu Timothée Chalamet'in merakla beklenen ilk görünümü yayınlandı. Chalamet, kravatı, kadife ceketi ve her zaman popüler olan Wonka silindir şapkasıyla kameranın arkasında durduğu ve Charles Dickens romanından fırlamış gibi görünen sahne arkası fotoğrafı paylaştı. 



1971 yapımı Willy Wonka and the Chocolate Factory'nin tuhaf mor ceketi ve büyük boy papyonu yerine, Chalamet'in kostümü 2005 filmi Charlie and the Chocolate Factory'de kurulan estetiğe daha yakın görünüyor. Warner Bros için aynı serinin hem ön filmi hem de yeniden başlatılması olacak. Kostüm, öncekilerden biraz daha az tuhaf görünüyor ve daha sade renkler kullanılmış.

Chalamet'in ilk görünümü, yapım başlamadan hemen önce Rowan Atkinson, Sally Hawkins ve Akademi Ödüllü Olivia Colman kadroya katılmasının hemen ardından geldi. Wonka'nın çikolata fabrikasını açmadan önceki yaşamını anlatacak olan filmde, Keegan-Michael Key, Tom Davis, Simon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Mathew Baynton, Jim Carter, Rich Fulcher da yer alacak.

Wonka, Paddington serisindeki çalışmalarından çocuk filmlerinde bol deneyime sahip olan ve filmin senaryosunu Farnaby ile birlikte yazan Paul King tarafından yönetiliyor. Filmin 17 Mart 2023'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu