sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Mayıs 2022

Tom Cruise Başrollü "Görevimiz Tehlike 7"den Fragman!

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (Görevimiz Tehlike 7) filminin yeni fragmanı sevilen aksiyon karakteri Ethan Hunt'ı (Tom Cruise) yeniden izleyiciyle buluşturdu.

Yeni fragman, ekibin başka bir ölüme meydan okuyan görev için tekrar bir araya geldiğini gösteriyor. Görevimiz Tehlike 7'nin kadrosunda Tom Cruise'un yanı sıra, geri dönen oyuncular Ving Rhames, Simon Pegg ve Rebecca Ferguson yer alıyor.

Sevilen seriye ilk kez giriş yapacak isimler arasında ise Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham ve Cary Elwes yer alıyor. Esai Morales ayrıca filmin ana kötü karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Hem Görevimiz Tehlike 7 hem de Görevimiz Tehlike 8, hem Cruise'un hem de filmin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin çekim sırasında virüse yakalanmasıyla Ocak 2022'de gecikme yaşadı. Serinin yedinci filmi 2022'den 2023'e, sekizinci filmi ise 2023'ten 2024'e ertelendi. Mission: Impossible 8 için geçen ayın sonlarında çekimler başladı.

Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One (Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm/Görevimiz Tehlike 7), 14 Temmuz 2023'te sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu