sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 13 Kasım 2021

Tom Hanks, Kariyeri Boyunca Yaptığı En İyi 3 Filmi Açıkladı!

Usta oyuncu Tom Hanks, oynadığı favori filmlerini sıraladı.

Tom Hanks, rol aldığı filmler içinde favorilerini sıraladı. İki Oscar ödüllü Tom Hanks, kariyeri boyunca en severek yaptığı üç filmi açıkladı.
Hanks, “The Bill Simmons Podcast” programında, 40 yıllık kariyerinde en çok sevdiği filmlerinin “Cloud Atlas”, “A League of Their Own" ve "Cast Away" olduğunu söyledi.

Oyuncu, bu seçimleri yaparken, film setlerinde yaşadığı "kişisel deneyimlere" dayandığını belirtti.

“Cloud Atlas” için, Almanya’da geniş kapsamlı çektiği ilk film olduğunu belirten Hanks, tarihi mekanlardan da oldukça etkilendiğini ifade etti. Hanks, film seçiminde, en iyisini yapmaya çalışan harika insanlardan oluşan oyuncu kadrosunun da etkili olduğunu vurguladı.



Hanks, bir spor filmi olan “A League of Their Own” filmi için ise çekim sürecinde kendisine bütün bir yaz beysbol oynama fırsatı verildiğini belirtti.



Oyuncu, “Casy Away” filmi için de, Fiji’de yapılan çekimler sırasında ailesinin yanında olduğunu ve her gün yeni bir macera yaşadıklarını ifade etti.



65 yaşındaki Hanks’ın diğer filmleri arasında “Forest Gump”, "Philadelphia”, “Sleppless in Seattle”, “Saving Private Ryan” ve “Green Mile” yer alıyor.