sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Haziran 2022

Tom Hardy Duyurdu: "Venom 3" Geliyor!

Tom Hardy sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Sony'nin sevilen anti kahraman filmi Venom'un üçüncü filminin yolda olduğunu duyurdu.

Tom Hardy'nin Instagram'da paylaştığı fotoğrafta, Venom 3'ün senaryosunun başlık sayfasını görüyoruz. Fotoğrafın üstündeki çizimde, Venom'un dilini dışarı çıkarmış karikatürümsü bir doodle'ını görüyoruz. Doodle'ın altında Tom Hardy ve Kelly Marcel'in hikayesine dayanan yeni filmin senaryosunu Marcel'in kaleme aldığı yazıyor.
 


Film ile ilgili henüz herhangi bir detay açıklanmasa da, Cinemacon'da yapılan duyurunun ardından Tom Hardy'nin paylaşımıyla üçüncü bir Venom filminin yolda olduğu resmileşti. Aynı zamanda yeni filmde Hardy, üçüncü kez karşımıza Venom olarak çıkacak. Serinin bir önceki filmine imza atan Andy Serkis'in ise yönetmen koltuğuna geri dönüp dönmeyeceği hala bilinmiyor. 

Yıllarca süren geliştirmenin ardından Ruben Fleischer tarafından yönetilen ilk Venom filmi 2018'de gösterime girdiği gibi gişede anında bir hit haline gelmişti. 2021'de Serkis tarafından yönetilen Venom: Let There Be Carnage vizyona girdi. Karakter ayrıca MCU'ya taşındıktan sonra Spider-Man: No Way Home'un son jeneriğinde de kısa bir süre karşımıza çıktı.

Venom 3'ün henüz vizyon tarihi açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. 

Kübra Karasu