sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2021

Tom Hardy ve Channing Tatum Afganistan Tahliye Filminin Başrolünde!

Deadline'ın bildirdiğine göre, Channing Tatum ve Tom Hardy Afganistan'ın tahliyesiyle ilgili yeni bir filmde başrol oynayacak.

Universal tarafından seçilen filmin yönetmenliğini George Nolfi üstlenecek. Nolfi fikri bir başlık olmadan ortaya koydu ve bu yılın başlarında Afganistan'ın fırtınalı tahliyesini izleyen olayların manşetlerinden aldığı bir hikayeyi takip etmeyi planlıyor.

Film, Afganistan trajedisine dayanan yakın zamanda bildirilen gerçek hikayeleri konu alacak. Kendi hayatlarını cesurca riske atan üç eski özel kuvvetler ekibi üyesinin, geride kalan çok sayıda aileyi ve müttefiki kurtarma görevinde, Afgan meslektaşlarıyla birlikte, Afganistan'ın hızlı düşüşü sırasındaki karışıklık ve paniğin ortasına geri dönmesine odaklanacak. 



Yönetmen George Nolfi, özellikle 2011 tarihli The Adjustment Bureau ve geçen yılki The Banker'ı yazıp yönetmesiyle tanınıyor. Nolfi ayrıca Ocean's Twelve, The Bourne Ultimatum ve Timeline gibi sevilen filmleri de kaleme almıştı.

Channing Tatum yakında, Reid Carolin ile birlikte yönettiği bir komedi olan Dog adlı filmde görünecek. Yoğun temposuna ek olarak Tatum, macera dolu romantik komedi The Lost City'de Sandra Bullock ile birlikte yer aldı. İki film de önümüzdeki yıl izleyiciyle buluşacak.

Tom Hardy son zamanların popüler bir anti-kahraman filmi Venom: Let There Be Carnage'da başrolde oynadı. Film şuanda vizyonda. 2018'lerin Venom'unun devamı niteliğindeki Let There Be Carnage, Ekim ayında vizyona girdiğinde gişe rekorları kırmıştı. Hardy ayrıca yakın zamanda Netflix'in Gareth Evans'ın yönettiği yeni gerilim filmi Havoc'un çekimlerini tamamladı.

Konu özeti bize filmin üç asker etrafında geçeceğini söylese de, üçüncüsü henüz açıklanmadı. Tatum ve Hardy'nin şimdiden oluşturduğu kadroya bakılırsa, bu filmde güçlü bir aksiyon geçmişine sahip başka bir oyuncunun üçüncü başrol olacağını düşünmek yanlış olmaz. Tatum ve Hardy'nin başrollerini paylaştığı bu yeni film için henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu