sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Kasım 2021

Tom Holland Başrollü Yeni "Örümcek Adam" Üçlemesi Yolda!

Marvel ve Sony arasındaki ezber bozan işbirliğinde kilit rol oynayan yapımcı Amy Pascal, Tom Holland başrollü daha fazla Örümcek Adam filmi izleyeceğimizi doğruladı.

Bu bilgi aynı zamanda 17 Aralık'ta vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home'un, Marvel ve Sony arasındaki son işbirliği olmadığını da doğruluyor. Bu 3. filmin son film olacağı yönünde çok fazla tartışma dönmüştü fakat çoğu kişi çoklu evrenin kapılarını açacak bu yapımın asla serinin sonu olmayacağına emindi. 

Amy Pascal, Fandango ile yaptığı röportajda, "Bu, Marvel ile yapacağımız son film değil ve bu son Örümcek Adam filmi de değil. Tom Holland ve Marvel ile bir sonraki Örümcek Adam filmini yapmaya hazırlanıyoruz. Bu seriyi üç film olarak düşünmüştük ve şimdi sonraki üçlemeye geçeceğiz.” cümleleriyle yola devam edeceklerini doğruladı. Bu da aslında hem Spider-Man: No Way Home'un söylendiği gibi gerçekten serinin son filmi olduğunu doğruluyor hem de yeni bir seriye başlayacaklarını açıklıyor.



Anlaşılan, "30 yaşımdan sonra hala Örümcek Adam oynuyorsam, yanlış bir şey yapmışımdır." açıklamasını yapan Tom Holland, biraz erken konuşmuş. Çünkü Pascal sadece daha fazla Örümcek Adam filmi çekeceklerini doğrulamakla kalmayıp aynı zamanda tamamen yeni bir üçleme olacağının haberini verdi. Bu durum, 25 yaşındaki oyuncuyu 30'undan sonra da Örümcek Adam olarak göreceğimizi garantiliyor gibi. 

Kübra Karasu