sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Mayıs 2022

"Toy Story" Hikayesi "Lightyear"ın Yeni Afişi Yayınlandı!

Pixar, Toy Story'nin merakla beklenen yan filmi Lightyear için yeni bir afiş yayınladı.

Toy Story evrenine bağlı Lightyear filmi, 2022'nin en dikkat çekici animasyonlarından. Filmde Buzz, arıza yapan ve onu geleceğe götüren yeni bir galaktik seyahat teknolojisini denemek için seçilir. Hayatının onlarca yılını kaybettiğini kabul etmek zaten yeterince zor olsa da Buzz'ın aynı zamanda Zurg adlı bir fatihin tüm evreni tehdit ettiği gerçeğini de kabul etmesi gerekiyor.

Lightyear, Pete Docter'ın senaryosundan Angus MacLane (Finding Dory) tarafından yönetildi. Filmde ayrıca ünlü besteci Michael Giacchino'nun (The Batman, Up) orijinal müziği de yer alacak. Lightyear'ın seslendirme kadrosunda Chris Evans, Peter Sohn, Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez ve Isiah Whitlock Jr. gibi isimler yer alıyor.

MacLane film ile ilgili, "Buzz'ın dünyası her zaman beni heyecanlandırdı. Oyuncak Hikâyesi'nde, Uzay Korucusu olduğuna değinilmesi inanılmaz bir arka planı varmış gibi hissettiriyordu ve ben her zaman o dünyayı daha fazla keşfetmek istemiştim. Bu yüzden benim Lightytear adımım, 'Andy'nin izlediği ve bir Buzz Lightyear oyuncağı istemesine neden olan film neydi?' idi. O filmi görmek istedim. Ve şimdi bu yapacak kadar şanslıyım." ifadelerini kullandı.

Lightyear, 17 Haziran'da sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu