sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ekim 2021

Toy Story Serisinden Buzz Lightyear Karakterinin Hikayesinin Anlatıldığı ‘’ Lightyear’’ Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Toy Story serisinin sevilen karakterlerinden Buzz Lightyear'ı konu alan animasyon filmi Lightyear'dan ilk fragman yayınlandı.

Sevilen animasyon filmi Toy Story’in son filmi 2019’da sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Serinin spin-off çalışmalarına başlanmıştı ve hikâyenin sevilen karakterlerden Buzz Lightyear’ı konu alacağı açıklanmıştı. Merakla beklenen filmin fragmanı yayınlandı.



Filmde Buzz Lightyear’ı sevilen oyuncu Chris Evans seslendirecek. Evans verdiği röportajda hislerini; “Herkes ‘bir hayalin gerçekleşmesi’ ifadesini çok fazla kullanıyor, ancak hayatım boyunca hiç bu kadar içten kullanmamıştım bu sözü. Beni tanıyan herkes animasyon filmlerine olan sevgimin çok derin olduğunu bilir. Pixar ailesinin bir parçası olacağıma ve hikâye anlatış biçimleri eşsiz olan gerçekten muhteşem sanatçılarla çalıştığıma inanamıyorum. Onları çalışırken izlemek sihirden başka bir şey değil. Her gün kendimi çimdikliyorum.” Şeklinde ifade etmişti.

Film 17 Haziran 2022’de sinemalarda.

Fragmanı izlemek için: