sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Ekim 2021

"Transformers: Rise of the Beasts" Yönetmeni Yeni Autobot & Decepticon'ları Tanıttı!

Yönetmen Steven Caple Jr., popüler serinin yedinci filminde yer alan bazı arabaları gösteren Transformers: Rise of the Beasts'ten yeni set fotoğrafları yayınladı.

İlk resim Autobot araçlarını parlak ve kahramanca renkleriyle gösterirken,



ikinci resimde Decepticon'ları daha koyu ve askeri resimleriyle görüyoruz.



90'ların popüler Beast Wars hikayesinden ilham alan Rise of the Beasts, kendilerini arabalar yerine dev metalik hayvanlara dönüştürebilen yeni bir robotik uzaylı ekibi sunacak. Bununla birlikte, hayvan robotları, Beast Wars hikayesinde ikinci nesil Autobot'lar olsa da, film uyarlaması onları bir ön bölümün parçası haline getirerek zaman akışını tersine çevirecek. Bumblebee'nin doğrudan devamı olan Rise of the Beasts, Autobots ekibinin Dünya'daki kökenlerini keşfederek Optimus Prime'ın küçük mavi gezegenimizi korumaya neden bu kadar kararlı olduğunu açıklayacak.

Film, Brooklyn'den Peru'daki Machu Picchu'ya kadar gerçekleşen savaşlarla, onurlu Maximals ve aldatıcı Predacon'lar arasındaki galaktik bir savaş etrafında dönecek. Rise of the Beasts'in ayrıca kabus canavarlarına dönüşebilen bir grup Decepticon olan Terrorcon'ları tanıtması bekleniyor.

Joby Harold ve James Vanderbilt'in senaryosunu yazdığı Caple Jr.'ın yönettiği Transformers: Rise of the Beasts'in başrollerinde Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez, Tobe Nwigwe yer alıyor. Peter Cullen, Optimus Prime'ı seslendirmek için geri dönecek, Ron Perlman ise Maximals'ın lideri Optimus Primal'i seslendirmek için seçildi.

Transformers: Rise of the Beasts'in 24 Haziran 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

Kübra Karasu