sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ekim 2021

Tuppence Middleton & Ralph Ineson Başrollü "Lord of Misrule" Korku Filminin Çekimleri Başladı!

Deadline'ın bildirdiğine göre, ana oyuncu kadrosunu onaylayan halk korku filmi Lord of Misrule için İngiltere'de çekimlere başlandı.

Filmi daha önce The Boy ve The Devil Inside filmlerinde çalışmış olan William Brent Bell yönetecek. Daha önce 2020 David Fincher filmi Mank'ta rol alan Tuppence Middleton, yakın zamanda A24'ün The Green Knight filminde baş karakter olarak rol alan ve en iyi The Witch ve Game of Thrones'daki rolleriyle tanınan Ralph Ineson ile birlikte filmde rol alıyor.


 Ralph Ineson

Daha önce Cursed dizisinde yer alan Matt Stokoe da Lord of Misrule'da izleyici karşısına çıkacak. Film, 2014 yapımı The Quiet Ones filmi de dahil olmak üzere birçok başka korku projesi yazan Tom de Ville tarafından yazılmış bir senaryoya dayanıyor.

Lord of Misrule, kayıp bir kızın mücadelesine ve onu tecrit edilmiş İngiliz köyünde aramaya odaklanacak. Ancak cevapların peşinde olan Rebecca, kasabanın sefil geçmişini ortaya çıkaracaktır. Sonunda Rebecca, kızını kurtarmak için kasabanın merkezinde oturan kötülüğü ortaya çıkarmak zorunda kalacak.

Kübra Karasu