sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Kasım 2022

Universal Pictures "A Deadly Education" Uyarlaması için "Ms. Marvel" Yönetmeniyle Anlaştı!

Universal Pictures, bir sonraki fantastik serisini başlatmak için bir yönetmenle anlaştığını açıkladı.

Stüdyo, A Deadly Education'ı yönetmesi için Ms. Marvel yönetmeni Meera Menon'u seçti. Film, ödüllü yazar Naomi Novik'in Scholomance üçlemesinin ilk kitabından uyarlanacak.

A Deadly Education, gücünü kontrol etmeyi öğrenmek için sihirli bir okula gönderilen genç bir büyücü olan El Higgins'i konu alıyor. Ancak bu okul Hogwarts'a pek benzemiyordur. Öğrencilere kara büyü öğretilir ve içeride hapsolurlar ancak mezuniyete kadar hayatta kalmayı başarırlarsa ayrılmalarına izin verilir. Universal, kitabı 2020'de yayınlanmadan önce uyarlamak için anlaştı. Şimdi üç kitap da yayınlandı ve izleyicileri yeni bir büyülü maceraya götürmeye hazır.

A Deadly Education: A Novel : Novik, Naomi: Amazon.ca: Livres

Meera Menon, son yıllarda büyük ölçüde bir televizyon yönetmeni oldu. Ms. Marvel, For All Mankind ve The Magicians gibi hit diziler için birden fazla bölüm yönetti. Ayrıca Westworld, The Walking Dead, The Man in the High Castle ve GLOW bölümlerini de yönetti. Menon'un son uzun metrajlı film yönetmenliği çalışması, Sundance Film Festivali'nde resmi bir seçki olan 2016'nın Equity ile oldu. Ancak, ilk uzun metrajlı çıkışını 2013 yılındaki bağımsız yol gezisi komedisi Farah Goes Bang ile yapmıştı.

A Deadly Education'ın yazarı Novik, birden fazla fantastik kitap serisi bulunan ödüllü bir yazar. Scholomance üçlemesinin üç kitabı da "New York Times Çok Satanlar"da yer almayı başardı ve en son kitabı geçtiğimiz Eylül ayında okuyucuyla buluştu.

Kübra Karasu