sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Ocak 2022

Ünlü Oyuncu Nicolas Cage, ‘’Godfather 3’’te Oynayabilmek İçin Amcası Francis Ford Coppola'ya Nasıl Yalvardığını Anlattı!

Ünlü aktör geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, amcası Francis Ford Coppola'ya Baba 3 filminde rol alabilmek için yalvardığını fakat amcasının rolü Andy Garcia'ya verdiğini anlattı.

Nicolas Cage 17-18 yaşlarında genç bir oyuncu olarak kariyerine başladığında, amcası Francis Ford Coppola kendisini Hollywood'un en büyük yönetmenleri arasında yazdıran The Godfather ve The Godfather II, The Conversation, Apocalypse Now gibi filmlerini çoktan çekmişti. İkili yalnızca 1986 yapımı Peggy Sue Got Married filminde birlikte çalıştılar.



Nicolas Cage, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda amcası ile ilgili, kendisini utandırdığını söylediği bir anısını paylaştı. IndieWire'da yer alan habere göre, Cage, 1990 yılında çekilen The Godfather III filminde rol alabilmek için amcasına yalvarmış. Coppola ise, Cage'in oynamak istediği rolü yani James Caan tarafından canlandırılan Sony karakterinin oğlu Vincent Mancini rolünü Andy Garcia'ya vermeyi uygun görmüş.

"Amcam Baba 3'ü çekiyordu ve ben ona gidip 'Gerçekten bu filminde rol almam gerektiğini hissediyorum amca. Bence bana rol vermen gerçekten çok iyi fikir. Bu rolü ben oynayabilirim.' dedim. Rolü Andy Garcia'ya verecekti, 'Bence ben James Caan'ın oğlu rolüne daha çok yakışıyorum' dedim" açıklamasında bulunan Nicolas Cage, "İşte gerçekten içinde olmak istediğim ama dahil edilmediğim film buydu." dedi. Andy Garcia ise filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi.