sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Eylül 2021

Ünlü Yönetmenler Steven Soderbergh & Eddie Alcazar Gerilim Filmi "Divinity" için Yeniden Bir Arada!

Ünlü yönetmenler Steven Soderbergh & Eddie Alcazar; Stephen Dorff, Moises Arias, Jason Genao, Karrueche Tran ve Mike O'Hearn'ün başrollerini paylaşacağı gerilim filmi Divinity için yeniden bir araya geliyor. Divinity'nin yapımcılığını üstlenecek olan Steven Soderbergh daha önce Eddie Alcazar'ın, Abbie Cornish, Garrett Wareing ve Courtney Eaton'ın başrollerini paylaştığı Perfect filmi için ortaklık kurmuştu.



Divinity, ölümsüzlük arayışı sırasında bir kralı (Stephen Dorff) kaçıran Moises Arias ve Jason Genoa'nın oynadığı iki gizemli erkek kardeşe odaklanıyor. Karrueche Tran'ın oynadığı baştan çıkarıcı bir kadın, kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkmalarına yardımcı olur.



Eddie Alcazar en son, Cannes'da ve Telluride'da stop-motion animasyon canlı aksiyon filmi The Vandal'ın çıkışını yaptı. Bill Duke'ün başrolde olduğu kısa film, hem stop-motion animasyonu hem de canlı aksiyonu benzersiz bir şekilde kullanıyor. Görsel efektler ve animasyon ustası Alcazar, görsel tekniğine "meta-scope" adını veriyor. Yönetmen ayrıca tartışmalı boksör Johnny Tapia'nın ilk yılları hakkındaki biyografi filmi Tapia'yı da yönetti.

Kübra Karasu